сряда, 28 март 2012 г.

Tom Ford - една легенда на 50

Thomas Carlyle “Tom” Ford - за тези, които не знаят е американски дизайнер и филмов режисьор. Неговата слава идва с встъпването му като дизайнер в Gucci, YSL и основаването на марката - Tom Ford.
Том Форд е събирателен образ на елегантност, креативност и аристократизъм. В Selfridges (London), колекцията му е в тип ”затворено пространство”, необичайно за брандовете в Selfridges. При разглеждането на костюмите няма как да попаднете на любезно нахални продавачи, а при нужда “tailor” ще изглади неравностите по дрехата ви, така както желаете.







Когато през 1999г. Том Форд се присъединява към Gucci и филиала му YSL, компанията е пред банкрут, оценена на 4.3 $ billion. 5 години по - късно напуска Gucci Group, а оценката вече е на 10 $ billion. Но нито триумфа му в Гучи, нито изпипаната му колекция до последният детайл на Том Форд го правят толкова очарователен. Има нещо друго, някакъв магнетизъм и излъчване в този 50 годишен мъж, на когото не може да дадеш повече от 35г.



А когато заговорим за Tom Ford Black Orchid , той е неуспорим парфюмериен гений. Комбинацията от черни трюфели, иланг-иланг и черна орхидея са само част от нотките в аромата. Черната орхидея вирее САМО на четири места в света, което само по себе си означава, че всеки който го притежава е лимитиран по своему. Промотиран за първи път през 2006, до сега всяка година излиза разновидност на парфюма. Tom Ford Jasmine Rouge & Santal Blush - private blend е най-новият аромат на линията. Когато го сложиш на себе си, всякаш носиш не парфюм, а дреха. Дреха от най-меката коприна, която ухае с дни наред, променяйки се всеки миг…
Ако поне малка част от мъжете изкарали парите си с много труд и израснали в недоимък, изглеждаха като него на тези години- то тогава ЕВАЛА !!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар